(Adnkronos) – June 24, 2025_ Torno Subito, the Singapore restaurant by celebrity chef Massimo Bottura, is celebrating its first anniversary with a new menu that celebrates Italian cuisine. Under the creative direction of Executive Chef Alessio Pirozzi, the restaurant combines Italian culinary traditions with contemporary influences, bringing a piece of Italy to the heart of Singapore. Inspired by personal memories and ingredients typical of Emilia-Romagna, the dishes reflect the authenticity and joy of Mediterranean cuisine. The news is reported by portfoliomagsg.com. Pirozzi, a native of Abruzzo, continues to honor Bottura's legacy while introducing his own culinary vision, creating a unique and engaging dining experience. —rassegna-stampa/[email protected] (Web Info)
News
- Ue, summit ‘complicato’ su finanziamenti Ucraina: il nodo dei beni congelati alla Russia
- Influenza, Europa nella morsa del super virus: stagione precoce e casi in aumento
- Caso Garlasco, oggi si torna in aula: confronto tra periti e consulenti su Dna Sempio
- Ue, no ai soldati in Ucraina e prudenza sugli asset russi: la linea di Meloni in vista del Consiglio
- Putin attacca i leader europei: “Porcellini isterici”. Zelensky: “Russia prepara un altro anno di guerra”
- Hai i muscoli? Il tuo cervello è più ‘giovane’: lo studio
- Natale: tra rosmarino, pomodoro e Vermouth è gara di ingredienti-novità per il Panettone 2025
- Vino, la Champagne presenta il Rapporto sulla responsabilità sociale della filiera

