(Adnkronos) – June 24, 2025_ Torno Subito, the Singapore restaurant by celebrity chef Massimo Bottura, is celebrating its first anniversary with a new menu that celebrates Italian cuisine. Under the creative direction of Executive Chef Alessio Pirozzi, the restaurant combines Italian culinary traditions with contemporary influences, bringing a piece of Italy to the heart of Singapore. Inspired by personal memories and ingredients typical of Emilia-Romagna, the dishes reflect the authenticity and joy of Mediterranean cuisine. The news is reported by portfoliomagsg.com. Pirozzi, a native of Abruzzo, continues to honor Bottura's legacy while introducing his own culinary vision, creating a unique and engaging dining experience. —rassegna-stampa/[email protected] (Web Info)
News
- Presentata la seconda edizione dell’Osservatorio Intesa Sanpaolo-H2IT (Associazione Italiana Idrogeno) sulla filiera dell’idrogeno in Italia
- Lavoro, Gravina (Anivp): “Incentivarlo nelle ore notturne e nei giorni festivi”
- Garlasco, legali famiglia Poggi: “Basta falsi scoop, spiace che Procura taccia”
- Gli chiedono biglietti gratis per il concerto a San Siro, lo sfogo di Lazza: “Non fate i grattoni”
- Vaccino anti-Rsv, Andreoni (Simit): “Somministrare in base a rischio clinico ed età”
- Vaccini, anti-Rsv in Giappone a under 50 a rischio, Rezza: “Scelta di buon senso”
- Nato e Ucraina, Trump e la domanda della moglie del soldato – Video
- Massimo Cagnina: “Criticato per la mia fisicità nel film di Angelo Duro”