(Adnkronos) – June 24, 2025_ Torno Subito, the Singapore restaurant by celebrity chef Massimo Bottura, is celebrating its first anniversary with a new menu that celebrates Italian cuisine. Under the creative direction of Executive Chef Alessio Pirozzi, the restaurant combines Italian culinary traditions with contemporary influences, bringing a piece of Italy to the heart of Singapore. Inspired by personal memories and ingredients typical of Emilia-Romagna, the dishes reflect the authenticity and joy of Mediterranean cuisine. The news is reported by portfoliomagsg.com. Pirozzi, a native of Abruzzo, continues to honor Bottura's legacy while introducing his own culinary vision, creating a unique and engaging dining experience. —rassegna-stampa/[email protected] (Web Info)
News
- Francesca Fialdini: “Il ‘lastra-gate’ a ‘Ballando’? E’ emersa la competizione ma ormai è alle spalle”
- “Tempra d’acciaio e fascino straordinario”, per i sudditi britannici Kate è la regina ideale
- Terzo settore, Bellucci: “‘Co-programmare con i giovani’ per aiutarli a raggiungere propri sogni”
- Sempre di più (e sempre più ricchi) i miliardari d’Italia: ecco la top 15 dei Paperoni
- Ha finto di essere invalido per 7 anni: sequestrati oltre 144 mila euro
- Welcome to Meraviglia, la Venere ‘in carne e ossa’ è la studentessa Francesca Faccini
- Terzo settore, Piemonte (Moby Dick Ets): “Con co-programmazione i giovani entrano in scelte pubbliche”
- BrianzAcque: entra nel vivo percorso aggregazione con Bea, parola passa ai Comuni

